werken bij

Welkom bij de werken bij website van De Versfamilie! Wij zijn een dynamische en bloeiende organisatie die gepassioneerd is door het leveren van hoogwaardige en verse producten aan onze klanten. Als je geïnteresseerd bent in een carrière waarin je kunt bijdragen aan de voedselindustrie en de gemeenschap, ben je bij ons aan het juiste adres.

De Vers Familie Samen genieten

Ook kun je bij ons terecht voor de mooiste Hollandse en buitenlandse kazen onder het label den Hollander Kaas / Holland Kaascentrum.
En uiteraard mag er bij ons geproefd worden! Wij zorgen ervoor dat je blij onze kraam weer verlaat. Tot ziens op de markt! 

Als lid van ons team zul je de kans krijgen om deel uit te maken van een inspirerende werkomgeving waarin klantgerichtheid, innovatie en teamwork centraal staan. We hechten veel waarde aan de ontwikkeling en groei van onze medewerkers, en bieden mogelijkheden voor training en loopbaanontwikkeling.

Of je nu geïnteresseerd bent in een functie in het pakhuis, verkoopmedewerker of topverkoper op de markt of in de logistiek, bij De Versfamilie zijn er diverse mogelijkheden om je vaardigheden en passies te benutten. We streven naar een inclusieve en diverse werkomgeving waarin iedereen gelijke kansen krijgt en wordt aangemoedigd om zijn of haar unieke bijdrage te leveren.

Blader door onze vacatures om te ontdekken welke functies momenteel beschikbaar zijn. Of je nu schoolgaand, net bent afgestudeerd, een ervaren professional bent of op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, we nodigen je uit om deel te worden van ons team en mee te werken aan onze missie om samen te genieten en verse voeding voor iedereen toegankelijk te maken.

We kijken ernaar uit om jouw talent en enthousiasme te verwelkomen bij De Versfamilie!

Openstaande vacatures

De Vers Familie Samen genieten - Werken bij ons

Open sollicitatie

Zie jij voor jou niet de vacature staan die past bij jou of staat er geen vacature bij jou in de buurt?
Als de vacatures die hier staan niet aansluiten bij jou wensen, betekent niet dat we niet op zoek zijn naar jou!
Stuur een open sollicitatie!

Lees verder »
De Vers Familie Samen genieten - Werken bij ons

Verkoopmedewerker zaterdag

Ons team zoekt versterking omdat het lekker druk is. Wil jij een (bij)baan met een goed salaris, leuke extra’s (zoals korting, personeelsuitjes en een kerstpakket) en woon je in de omgeving van Kamerik/Woerden?

Lees verder »