Over ons

Welkom bij De Versfamilie, waar Bob en Bart den Hollander, de 4e generatie kaasboeren, hun passie voor verse producten tot leven brengen! Geniet van de lekkerste Delicatessen en maak je klaar voor een smakelijk avontuur vol versheid en gezelligheid.

De Vers Familie Samen genieten
De Vers Familie Samen genieten - Olijf

Over ons

Al vanaf 1968

Bob en Bart den Hollander zijn de 4e generatie kaasboeren en staan onder de vlag van Den Hollander Kaas / Holland Kaascentrum op de markt. Al vanaf 1968 wordt er in Utrecht kaas verkocht door de familie Den Hollander. Eerst door oom Bas en later oom Cor. Vader Ben volgde al snel. In 2015 vierde vader Ben zijn 40jarig jubileum als zelfstandig kaasboer op de markt en hebben Bob en Bart het stokje overgenomen van vader Ben. De broers hebben in de loop van de jaren kaasboer geweest te zijn een verlangen ontwikkeld om mensen van meer verse producten dan alleen van kaas te laten genieten. Dat verlangen is in 2022 werkelijkheid geworden met de komst van De Versfamilie.

De Versfamilie staat voor de lekkerste en beste vers producten en samen genieten.
Op dit moment is dat een variatie van diverse heerlijke Delicatessen en Bergkaas.
In de toekomst is de ambitie van de broers om naast Delicatessen en Kaas (onder de vlag van Den Hollander Kaas – Holland Kaascentrum) uit te breiden met nog meer smakelijke vers productgroepen. Zodat we in de toekomst een herkenbaar label zijn, waar je terecht kunt voor al je vers producten.

Ons team

Ons team van meer dan 35 goedlachse en enthousiaste medewerkers staat uiteraard met veel vriendelijkheid, vrolijkheid en een gezellig gesprek voor je klaar! We mogen werken met de lekkerste producten, op de gezelligste markten en de hele dag praten met de gezelligste mensen.