bergKaas

Welkom bij de marktkraam van De VersFamilie Bergkaas, dé bestemming voor liefhebbers van ambachtelijke en hoogwaardige producten! Bij De Versfamilie streven we ernaar om de ware essentie van kwaliteit en traditie naar de keukentafel bij je thuis te brengen.

De Vers Familie Samen genieten
De Vers Familie Samen genieten - Kaas

Ons assortiment

Bergkaas

Onze passie voor unieke smaken en vakmanschap komt tot uiting in het zorgvuldig samengestelde assortiment van heerlijke bergkazen die wij aanbieden.

Betoverende Smaak uit de Bergen!

Ontdek onze nieuwste toevoeging aan ons assortiment: de verrukkelijke bergkaas. Deze bijzondere kaas, afkomstig uit de schilderachtige bergdorpen, belichaamt het erfgoed en de expertise van generaties kaasmakers. Gemaakt met liefde, vakmanschap en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, belooft onze bergkaas een ongeëvenaarde smaakervaring die uw smaakpapillen zal betoveren.

Ontdek het verhaal achter elke kaas, proef de rijke smaken die voortkomen uit die bijzondere bergachtige regio’s, en geniet van de ongeëvenaarde kwaliteit die wij onze klanten bieden. Of je nu een fijnproever bent die op zoek is naar verfijnde smaken of gewoon wilt genieten van de puurheid van ambachtelijke kazen, bij de Versfamilie Bergkaas vindt je precies wat je zoekt. 

Proef de pure Smaak van de Bergen

Bij de Versfamilie streven we ernaar om alleen het beste te bieden, en onze bergkaas is daarop geen uitzondering. We nodigen je uit om de pure smaak van de bergen te ontdekken en te genieten van een culinair avontuur waarvoor je keer op keer terugkomt.

De Vers Familie Samen genieten - Olijf
De Vers Familie Samen genieten - Kaas

Wil je iets bestellen en ophalen op de markt?

Vermeld in jouw e-mail: het product, aantal en/ of gewicht, eventueel vacumeren, datum van hopen en locatie van de markt. Vergeet ook je naam en telefoonnummer niet. Graag minimaal 2 werkdagen voor afhalen bestellen.
De Vers Familie Samen genieten - noot